Uw onderneming is niet alleen úw zaak. Of het nu gaat om een (dreigende) ontslagkwestie, het innen van openstaande vorderingen of het opstellen van uw overeenkomsten: we begrijpen dat u hier misschien wakker van ligt.

Als (huis)advocaat van MKB-ondernemingen in Zeeuws-Vlaanderen regelen we het graag goed en snel voor u. Daarom kunt u elke dag van 8.30 uur tot 9.30 uur bij ons terecht op ons (gratis) spreekuur en voorzien wij u ook na een zaak van bruikbare juridische tips via onze nieuwsbrief voor ondernemers.Nieuws

De gevolgen van de coronacrisis voor de huur en verhuur van woonruimte 4-5-2020
De coronacrisis leidt tot veel vragen bij huurders en verhuurders van woonruimte. Kan ik mijn tijdelijke huurovereenkomst nog verlengen? Wordt mijn woning ontruimd als ik de huur niet meer kan betalen? Mr. Annelies Duerink-Bottinga geeft uitleg in haar artikel "De gevolgen van Covid-19 voor huurrecht en woonruimte". Heeft u nog vragen, bel of mail haar voor meer informatie.  
Lees verder...
Wij blijven u van dienst! 18-3-2020
Als gevolg van alle maatregelen rondom het coronavirus vindt ons dagelijks gratis inloopspreekuur tussen 08.30 en 09.30 uur voorlopig enkel telefonisch plaats. Ook op andere momenten staan wij u steeds vrijblijvend telefonisch te woord. Ook een afspraak via videobellen is mogelijk. Ook in deze onzekere tijden blijven wij u dus graag van dienst! 
Lees verder...
Regels van ingebrekestelling en verzuim 17-12-2019
De Hoge Raad heeft onlangs een interessante uitspraak gedaan over de regels van ingebrekestelling. Mr. Willem van Voorst Vader bespreekt deze uitspraak in zijn artikel "Regels van ingebrekestelling en verzuim" en geeft uitleg. Heeft u te maken met problemen bij de uitvoering van prestaties die zijn afgesproken? Neemt u dan vrrijblijvend contact met ons op of loopt u binnen tijdens ons inloopspreekuur, iedere dag tussen 08.30 en 09.30 uur. 
Lees verder...